Автомобили

РСБСП со апел: Останете будни, концентрирани и внимателни секогаш кога сте позади воланот!

Летото е период на одмори и патувања. Статистичките поддатоци покажуваат дека во летниот период интензитетот на сообраќајот расте повеќекратно, а со тоа се зголемува и бројот на сообраќајни незгоди и бројот на настрадани лица во сообраќајни незгоди.