Дали им е битно на жените каков автомобил вози мажот? Спроведена е анонимна анкета

Решивме да ја решиме оваа мистерија еднаш засекогаш ...

Многумина зборуваат за мажи со повеќе пари и подобри автомобили кои се далеку поуспешни во освојувањето жени, и дека жените сакаат кога мажот има добра работа, многу пари и автомобили. Иако е нормално секој да ги сака најдобрите и најскапите работи, дали е вистина дека е најважно за жените и дека претпочитаат мажи кои имаат подобри автомобили.

Спроведена е анонимна анкета, со единствено прашање за дамите „дали е важно кој и каков автомобил вози мажот?“.

Еве што рекоа:

1. „Убаво е да се вози во добар автомобил, но не е нешто што е клучно за избор на маж. Марката и вредноста на автомобилот не ми е важна, за мене е важно што автомобилот е само безбеден “.

2. „Автомобилот зборува многу за човекот. Но, ако некој вози скап автомобил, тоа не значи дека тој е негов и дека момчето има пари, но може да значи дека некој има богат татко или пријател “.

3. „Кога веќе можам да бирам, тогаш избирам мажи кои возат добри автомобили. Истото е и кога бирам телефони и други работи во мојот живот “.

4. „Не е важно каков е автомобилот, важно е да го имате и да се тркалате“.

5. „Автомобилот беше луксуз, но денес не е веќе така. За добри пари, можат да се купат релативно добри и понови автомобили, па затоа е важно за мене човек да има автомобил кој е модерен и безбеден. Не мора да биде скапо, но јас ги избегнувам оние што возат 35-годишни автомобили што се распаѓаат “.

6. „Секако дека автомобилот е важен. Тој покажува со што располага мажот. Мислам дека не е срам ако жените бараат богати мажи, важно е да знаете што сакате и што ве прави среќни “.

7. "Еден добар автомобил прави да се чувствувате добро на почеток, затоа што е убаво чувство, но на крајот, нема да бидете со автомобилот, туку со човекот што го вози, па затоа сè уште повеќе обрнувам внимание на самиот човек".

Значи, како што можете да видите, одговорите беа доста различни, што ни кажува дека не сите жени се опседнати со изработката и цената на возилото. За некои е важно, за други не, што само потврдува дека вкусовите и интересите се различни.

Ако имате скап и добар автомобил, тогаш ќе ја привлечете девојката на која тоа и е битно, а ако не, ќе запознаете жена која ќе бара нешто друго во вас.