Детенце африканче направи од дрво ремек- дело: Сите знаеме кој е ликот

Во едно африканско село, каде повеќето луѓе се занимаваат со обработка на дрво, едно младо момче решило да го испроба својот навистина голем талент. 

Од многу мал научил да работи со клесање во дрво, и бидејќи многу ја сака фудбалската легенда Меси, еве што се изороди од неговите раце. БРАВО