(ГАЛЕРИЈА) Како летуваат Балканците кои немаат пари за море?

Некои немаат средства, ниту време да отидат на море и да уживаат во тиркизните плажи, но затоа пак никој не може да ги спречи да уживаат во летото...

Заминувањето на летување стана луксуз за многумина и поголемиот дел од луѓето едвај успеваат да одвојат пари за летување на своите омилени дестинации. Секако, постојат и оние кои не успеале да заштедат пари и кои не нашле начин да заминат на море, но нив ништо не ги спречува да уживаат во магичното лето во опкружувањето на својот дом.

Ви претставуваме галерија со најинтересните фотки од Балканците кои ви покажуваат како вистински се одмара, дури и кога се нема пари за на море: