КОРОНАВИРУСОТ Е 100% ЛАЖЕН, СИТЕ МОИ ПРИЈАТЕЛИ КОИ РАБОТЕЛЕ ВО ЛАБОРАТОРИЈАТА ВО ВУХАН СЕГА СЕ МРТВИ

Еден од најпознатоте светски и јапонски имунолози, кој беше добитник на Нобелова награда во 2018 година, тврди дека коронавирусот е создаден.

„Врз основа на сите мои знаења и истражувања досега, можам да го кажам ова со 100% самодоверба - дека коронавирусот не е природен“.

Јапонскиот добитник на Нобелова награда, професор по медицина, д-р Тасуку Хонјо,  објави сензационална вест во која се вели дека коронавирусот нема врска со природата.

“Да беше природно, немаше да влијае на целиот свет вака. Бидејќи, по природа, температурата е различна во различни земји.

Ако е природно, тоа негативно ќе се одрази само на оние земји со иста температура како Кина. Наместо тоа, се шири во земја како Швајцарија, на истиот начин се шири и во пустинските области. Додека би било природно, ќе се рашири на ладни места, но ќе умре на жешки места.

Јас направив 40 години истражување за животни и вируси. Не е природно. Беше произведен, а вирусот е целосно вештачки.

Јас работев во лабораторијата Вухан во Кина 4 години. Целосно сум запознаен со целиот персонал во таа лабораторија.

Ги повикав сите откако ќе се појави коронавирусот. Но, сите нивни телефони се мртви последните 3 месеци.

Сега се подразбира дека сите овие лабораториски техничари починале.

Врз основа на сите мои знаења и истражувања досега, можам да го кажам ова со 100% самодоверба - дека коронавирусот не е природен.

Не потекнува од лилјаците. Кина го произведе. Ако ова што го велам денес е погрешно сега или дури и по мојата смрт, владата може да ја повлече мојата Нобелова награда.

Кина лаже и таа вистина еден ден ќе им биде откриена на сите. "

Инаку, овој имунолог ја дови Нобеловата награда за медицина и физиолохија, току за неговата најпозната работа за идентификација на програмиран протеински смртен протеин 1 (ПД-1) . Тој беше избран за странски соработник на Националната Академија на науките на Соединетите држави (2001), како член на Германската Академија на природни научници Леополдина (2003), а исто така и за член на Јапонската Академија (2005).