Нова летна кампања на Силк Роуд Банка АД Скопје и Сетек - Сè од техника

- Со новата летна кампања на Силк Роуд Банка АД Скопје  и Сетек- Сè од техника, корисниците на American Express картичките добиваат 5% бонус поврат на средства со секоја трансакција направена во сите  продажни салони на СЕТЕК. Заедничката кампања ќе трае во период од 20.08.2021 – 10.09.2021.

Со секоја направена трансакција со American Express картичкa издадена од банката во сите продажни салони на Сетек  низ Македонија, на корисниците им се одобрува бонус од 5% од износот на направената трансакција. Максималниот месечен износ за кој важи бонусот од 5% е до 6.000 денари. На месечните трансакции со кои се надминува овој износ, ќе биде одобрен поврат на средства по стапка од 2.5%.

Доколку сè уште немате аплицирано за American Express картичка, истото можете да го сторите во експозитурите на Банката или на веб страницата https://www.silkroadbank.com.mk

Во претстојниот период уживајте во вашиот летен шопинг  и имајте безгрижни предизвици  со картичките на American Express и производите на Сетек .


ПР објава