Ова се двајцата браќа на Јелена Карлеуша: Не се експонираат, но тука се и во добро и во лошо

Многумина не го знаат тоа, но српската музичка дива Јелена Карлеуша всушност има двајца полубраќа.

Тие се од вториот брак на нејзиниот татко Драган Карлеуша. Драган добил синови неколку години по разводот со Дивна.

Браќата на Јелена се викаат Иван Карлеуша и Никола Карлеуша, а еве како изгледаат! 

Иван го привлекува многу вниманието на медиумите. Тој работи во суд и ужива во друштво на жени, кои судејќи според фотографиите што ги објавува на социјалните мрежи, лудуваат по него.