Ова се најлошите работи што луѓето ги имаат слушнато во сексот: Дали мислиш на својата баба?

НА РЕДИТ, беше објавена објави исповед на најлоши сексуални искуства, а некои од објавите се навистина шокантни. Најлошите реченици и работи што ги доживеале додека имале секс се објавуваат анонимно, а сите што ги читаат ги обзема чувството на срам иако немаат поим за што станува збор.

Еве некои од најлудите и најлошите.

"Рачно го задоволував момчето и се обидов да кажам што е можно повеќе секси работи.  Го напрегнав мозокот и конечно реков во бунило:" Да, морам да го измолзам целото млеко. "

„Без трошка иронија, тој ми рече:„ Продолжи да звучиш како крава која мука “.

"Додека бев во неа, таа ме праша:" Дали мислиш на твојата баба... "

"Зборував валкано со сопругата и ја нареков вагино моја. Ми се налути

„Може ли да направам пауза, мора да се нашминкам“.

"Таа рече:" О, Енди! Моето име воопшто не е Енди.

"Една девојка лаеше во кревет како куче. Не се шегуваше, навистина лаеше како кученце што сака играчка".

„Дечкото ми рече дека сака прво да се помоли пред секс“.