Празничен шопинг на РАТИ БЕЗ КАМAТА единствено со Diners Club!

Дозволете си сѐ што е на вашата празнична шопинг листа и плаќајте на РАТИ БЕЗ КАМАТА во сите продажни места од 15.12.2019 до 15.01.2020, единствено со Вашата Diners Club картичка.

Diners Club картичката има одлични поволности за плаќање на рати и попусти на новогодишен програм во неколку продавници.

* Со новата и одлична акција на Нептун и Diners Club, може да купувате сега на 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА, а да почнете да плаќате од 1 март 2020г.! 

Diners Club и Вие – Создадени еден за друг!