,

СИТЕ ДАВААТ ПОГРЕШНИ ОДГОВОРИ: Колку пари гледате на фотката? И не, не се 360 евра!

Оваа интересна загатка стана хит на социјалните мрежи

Тестирањето на вештината може да биде интригантно и забавно, особено кога предизвикот е полесен отколку што всушност мислите дека е кога првпат го гледате.

Така оваа интересна загатка стана хит на социјалните мрежи, со која ги тестираме вашите перцептивни способности.

Погледнете ја одблизу оваа слика. 
Можете ли да ни кажете колку пари има. Ако не сте успеале ние ќе ви одговориме, а решението е подолу под сликата.


Решение: на фотката има 620 евра.