Стил // Хедонизам

Квиз: Твојот карактер ја открива твојата идеална дестинација

Те привлекува луксуз, автентична архитектура или бескрајни песочни плажи? Се идентификуваш со традицијата, или пак повеќе си тип за добра забава? Преферираш долги прошетки, или уживаш во топлиот дом, сам или со најблиските.

Кој е најскапиот џин на светот?

Морус LXIV е најексклузивниот и најскапиот џин на светот, што го прави да биде совршениот поклон за сите богати хедонисти.