Тајната порака на банкнотата: Теоретичарите на заговор откриле застрашувачки детали (ФОТО)

Овој пат, теоретичарите на заговор „откриле“ уште еден застрашувачки детаљ

Откриена е нова порака на американскиот долар, обработена во Фотошоп, што ќе биде особено интересно за љубителите на теоријата на заговор.


Покрај гласините дека банкнотата од американски долар крие бројни масонски симболи кои не се видливи на прв поглед, овој пат теоретичарите на заговор користеле фотошоп и подобрување на контрастот за да „откријат“ уште еден застрашувачки детал што изгледа вака ...


Фото: Инстаграм

Можеби ќе ве интересира:

Најскапите работи кои ги купи Бил Гејст