Трамп бесен: Не ми зборувај така, ти си лесна категорија! Јас сум претседател на САД

Дискусија со новинари за изборни кражби

Доналд Трамп зборуваше за печатот првпат по изборите на кои беше поразен од Џо Бајден, а некои не беа и најпријатни.

Откако започна приказната за „наместените избори“ и „измамите со гласачките ливчиња“, репортерот влезе во вербална дискусија на која Трамп имаше многу жив и жесток одговор.

- Не ми зборувај така, ти си лесна категорија! Јас сум претседател на Соединетите држави, никогаш немој да ми зборуваш така! Да продолжиме, второ прашање.


Откако ситуацијата малку се смири, го прашаа што ќе им каже на луѓето во „последната порака за Денот на благодарноста“.

- Не сум сигурен дека е последна - одговори кратко тој и продолжи да ја истакнува измамата на администрацијата на Бајден.


Фото: Tanjug/EvanVucci

Видео: Твитер

Можеби ќе ве интересира:

Како му удираше шамари на суптилен начин: Меланија не попушташе пред Трамп