Тренд

Десет најдобри машки парфеми

Секој маж сака убаво да мириса, а секоја жена сака маж кој мириса убаво. Затоа многу е важно да одберете парфем кој ќе ве усреќи. Ова се десетте најдобри парфеми, со кои никогаш нема да погрешете и сигурно ќе ви се допаднат.

(ФОТО) ТОП 15 најдобри патики за кошарка

Ако сте љубител на кошарката и ако сакате да играте баскет со вашите пријатели, тогаш овие патики ќе ви помогнат да се движите по спортскиот терен со вистинска леснотија.