Во врска е со девојка заробена во тело на дете: Сите го обвинуваат, ама таа има право на љубов, нели?

Ден Свигарт од Велс е во врска со 23-годишната Шауна Рае Лесик, која е заробена во телото на осумгодишно девојче, па поради тоа јавноста жестоко го нападна и го нарече морничав.

Поради ракот на мозокот со кој се борела како дете, Шауна пораснала само 1,16 см и тежи 23 килограми. 

Го привлекла Ден со својата посебност, а многумина го нападнаа и го обвинуваа дека го привлекува нејзиниот детски изглед.


Шауна е млада жена со попреченост и има право на љубов, а на Дан му го привлекла вниманието по емитувањето на првата сезона на шоуто „Јас сум Шауна Рае“. Ден бил упорен што на крајот резултираше со неговото пристигнување во Лонг Ајленд, Њујорк.


Двајцата се договориле да одат на бројни состаноци под лупата на камерите за да бидат прикажани во емисија која ќе биде фокусирана на нејзиниот живот.

Фото: Инстаграм