Со дрон леташе над шума и здогледа хорор напуштена куќа: Времето како да застнало

Некои дроновите ги нарекуваат скапи играчки, но она што може да се открие со нив е многу интересно. Овој Јутубер често споделува видеа со дронови на неговиот канал, обично напуштени куќи и области каде што нема никој.

Овој пат тој пронајде една стара, напуштена куќа во шумата што личи на оние прогонувани куќи од филмовите. Подоцна, тој пристапи кон неа и провери што има во внатрешноста.

 Еве што го снимил.