Ако погодите што е ова, вие сте неверојатно интелигентни

Многу од нештата кои ги гледаме секојдневно се во нашиот фокус и немаме некоја посебно изразена суштина. Но, некои работи гледани под микроскоп, и тоа како може да не изненадат. 

Ова што ќе го видите е неверојатно.

Се работи за прашина од креда под микроскоп од Игор Сиванович.