Дедо и баба покажаа како пијат во гаража за време на карантин и станаа хит

На многумина им е тешко да останат дома, а постарите луѓе понекогаш не се чувствуваат убедени дека е потребно да се остане дома, како на своја кожа што се увери една Италијанка чиј тврдоглав татко на сила да оди на кафе, но овие баба и дедо најдоа начин за добра забава во изолација.

Двајцата решија да започнат предизвик за креативно пиење алкохол и самите го снимија примерот. Тие ги закачиле лименките за пиво на автоматската врата од гаражата и ја придвижија. Како што се креваше вратата, така пивото почна да протекува и тие се обидоа да го фатат. На крајот, повеќе им се истури отколку што изпијано се чинеше дека е многу забавно.

Тие, исто така, започнаа предизвик што го нарекоа "covidchugchallenge"  во кој ги повикаа другите луѓе да испраќаат снимки, но и да донираат пари за борба против коронавирусот.

Видеото заврши на социјалните медиуми, а судејќи според коментарите, екипата е воодушевена и тие веќе започнаа да се предизвикуваат едни со други.

„Ова е неверојатно“, „Каков одличен пар, Ви благодарам“, „Ние поминавме многу време обидувајќи се, но вие сте најдобрите“, беа некои од коментарите.

View this post on Instagram

Lets raise some  money! Covidchugchallenge.com #covidchugchallenge

A post shared by covidchugchallenge (@covidchugchallenge) on