(ФОТО) Како би изгледале супер хероите како дел од најпознатите реклами

Неодамна се одржа едно Фотошоп натпреварување во кое учествуваа многу талентирани дизајнери.

Тие имаа за задача, популарните суперјунаци да ги фотошопираат, така да они да ги рекламираат некои од производите кои секојдневно ги користиме.

Фотографиите кои се искреирани на ова натпреварување се навистин аурнебесни и многу добро осмислени, а ние ќе ви ги покажеме само најдобрите.

Уживајте во галеријата: