Ги будел ЧУДЕН ЗВУК, па решиле да ставаат КАМЕРА во спалната соба: Сфатија дека живеат НОЌНА МОРА! (ВИДЕО)

Брачен пар кој живееше во стара куќа секое утро помеѓу четири ипол и во 5 часот наутро се будел од чуден шум. Кога се разбудуваа и одеа да видат за што станува збор, никогаш немаше ништо, но тие беа убедени дека работите веќе не се како што биле оставени пред спиење.

Кога им раскажаа на пријателите за овие необични искуства, многумина им рекоа дека тоа значеше само едно - дека во куќата има духови. Иако биле скептични, контактирале експерти за паранормални активности, кои препорачале да стават камера во спалната соба, за следниот ден да можат да видат што се случува во просторијата што треба да биде нивна оаза на мирот.

Така направија - поставија камера и легнаа, а следниот ден беа во шок!

Имено, кога часовникот го погоди критичното време, видоа дека вратата од плакарот се отвори сама по себе и останува така, столната ламба се сруши, а кабелот беше изваден од електричната енергија, како некој да го извадил со сета своја сила!

После тоа, покрај креветот се гледа чудна силуета, која се крева, а потоа паѓа под креветот, за што сопствениците на куќата веруваат дека е девојче кое некогаш живеело таму. Сега тие се убедени дека нивната куќа е прогонувана и бараат најдобро решение како да се ослободат од овие кошмари.Видео и Фото: Youtube/Mark Apsolon

Можеби ќе ве интересира:

ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО: Тригодишно девојче летна во воздухот закачена на змај