Ја одложија својата свадба поради пандемијата - тогаш дознаа дека истото се случило пред 100 години (видео)

Животот се движи во круг.

Мередит Ганзман и нејзиниот вереник Ендру Хеман ја одложија својата свадба поради пандемија на коронавирус.

„Ние одлучивме цврсто да го сториме тоа, да направиме свадба, но сега едноставно тоа не е можно“, изјави Мередит за американските медиуми.

Набргу дознала дека слична ситуација и се случила на нејзината прабаба. И таа морала да ја одложи свадбата поради тогашната пандемија на грип која зеде неколку милини луѓе.