,

Кислород бар: Секој може да дојде на дневна доза чист воздух

Снаодливите луѓе ја користат секоја ситуација за да заработат пари. Целиот свет зборува за загадување на воздухот, но во некои земји, како Индија, навистина не може да дише.

За да му излезе во пресрет на слабиот квалитет на воздухот, еден индиски човек реши да отвори бар каде ќе продава кислород! Наводно 15 минути вдишување на чист кислород „ги поправа сите штети“. Дали ова навистина има некаков здравствен ефект?