Ќе го надрасне тато за брзо време: Перо Антиќ објави фотографија со најголемиот син Лука, еве како уживаат

Перо Антиќ пред извесно објави фотограија на која беше во друштво на поголемиот син Лука во еден скопски ресторан. Како вчера да беше, кога фотографијата на која малиот Лука го чекаше Перо на аеродром се вртеше на сите медиуми, денес тоа мало момче порасна во голем дечко.

Игра и кошарка, а го носи и бројот на дресот како и Перо, 12-ка. Судејќи според висината, ништо чудно за некоја година и да го надрасне татко му, да биде одличен и успешен кошаркар.

Ианку, Лука е најстариот син на Антиќ од бракот со Ржица, а ги имаат и синовите Павел и Петар за кој заеднички се грижат.