Ќе ве полуди: Погледнете што крие овој човек во подрумот!

Стив Фишер има куќа што ќе ве полуди! Ќе ве воодушеви само еден поглед на неговата вила, базен или двор, но вистинското изненадување ќе следи кога ќе ѕирнете во неговиот подрум. Да, добро прочитавте. Вистинското богатство е скриено во подрумот на куќата.

Повеќе од 530 квадратни метри никогаш не биле подобро користени. Куќата буквално лежи на вода, има три спални и три бањи. Базенот е длабок три метри и специјално дизајниран без раб (т.н. бесконечен базен). Има необична форма со мини пасажи кои се протегаат по целата куќа. Исполнети со морска вода. 

Значи, не сте на плажа, но морето е насекаде околу вас. И најдобро од сè - можете да скокнете во вода каде сакате. Може да пливате до бањата, на пример. Целата куќа е полна со светлина, пространа и отворена, така што свежината достигнува на секој агол од неа. „Собата“ што лежи само на базен го чинела 2 милиони долари. Нема ниту еден ѕид. 

Сепак, најдоброто допрва доаѓа - подрумот е претворен во вистински мал подводен рај за забава! Изгледа како аквариум, само наместо риби, можете да гледате луѓе кои пливаат во базенот. Сè е сосема безбедно. Сопственикот има само една поплака - тепихот! Не го сака тепихот? Дали го забележавте тепихот?


Фото: Youtube/screenshoot