Љубовникот бега преку тераса, сопругот урла: Случаен минувач забележа надреална сцена (ВИДЕО)

Несреќниот човек се симнувал низ чаршавите кога неговите соседи истрчале да му помогнат на нејзиниот сопруг

Необичната сцена се случила сред бел ден во Москва, кога случаен минувач на улицата Болшаја Серпуховскаја видел како еден млад човек во боксерки бега од станот преку терасата.

Шокиран, тој започнал да ја снима надреалната сцена! Момчето ги заврзал чаршафите и почнал да се спушта по нив, додека неговата љубовница ја фрлала облеката низ терасата. Следниот момент, ќелав маж излегува на терасата, обидувајќи се да го достигне момчето. Младиот човек се обидува да го избегне на сите можни начини, а мажот се обидува да го повлече чаршафот и да го врати голото момче на тераса.

И кога се чинеше дека љубовникот се спасил од одмаздата на лутиот сопруг, во конфликтот се вклучи и сосетката. Погледнете како сето тоа изгледаше од видеото: