Македонска докторка од Куманово, позитивна на коронавирус: Совесна и во заштита на другите

Многу сериозна и совесна порака од Д-р Гордана Николиќ од Куманово. Таа објави на социјалните мрежи дека е позитивна на COVID-19.

Еве ја во целост незината порака: