Младоженецот се сврте и почна да плаче: Зад него следеше изненадување

Били Хант нервозно чекаше да ја види својата идна сопруга Сали.

Тие имаа професионална фотосесија закажана во пресрет на големиот ден, но потоа се случи нешто што сигурно ќе биде запаметено до крајот на животот.

Неговиот кум решил малку да се посешува со Били, па тој смислил трик што го натерало младоженецот да се смее до солзи.

Облече убава венчаница и се подготви да се слика, се разбира.