Мразат без нанесено зло: Јелена Карлеуша со жесток напис

Опасна е и кога пишува, без да се соблекува гола.

Српската музичка дива Јелена Карлеуша постојано знае да провоцира, или со облека или со зборови. Овој пат таа се реши да упати порака преку Инстаграм, ама не се знае точно за кого е наменета. 

„Не сте им нанеле зло, ама тие вам да и сега ве мразат заради тоа“, напиша таа. 

Обично знае да упати вакви пораки на новинарите кои лошо пишуваат за неа или за луѓе кои ѝ свртеле грб, но сигурно на тие на кои е адресирана ќе се пронајдат.