Му се смееле кога почнал да живее во шатор: сега сите му завидуваат!

Брајс Лангстон отсекогаш бил стравствен љубител на едноставниот живот. Бил заговорник за заштита на околината и бил во потрага за начинот на живот кој во најмала мерка би влијаел на животната околина. Така дошол на идеја наречена „Lotus Belle“ шатор.

Многумина од нас биле во шатор на кампување и тоа траело најмногу месец дена. Меѓутоа, Брајс во шаторот живее!

Однадвор, ова е навистина обичен шатор, кој помалку потсетува и на циркус, но одвнатре...неверојатно.

Фантастична идеја.


Ако имате пријатели кои се љубители на ваков начин на живот, покажете им го ова и воодушевете ги.