Ниту е жена, ниту човек, ниту робот, а ниту кукла: Ќе се изненадите и нема да ви се верува

Креативноста нема граници, а кога се во прашање иновациите, секогаш на тоа поле има нешто ново. Овојпат, можеби малку морбидно за повеќето, но сепак оригинално и несекојдневно. 

Ниту е жена, ниту човек, ниту робот, а ниту кукла, сами откриете во видеото што е: