Оградата попушти пред гневот: Жена го претепа сопругот на тераса, а потоа се случи ХОРОР (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Добро е кога, по мала расправија со сопругот, ќе завршите среќни, но има и моменти кога се случуваат несреќи при кавги.

Таков момент на вистинска несреќа во моментот на кавга ни доаѓа од светот. Еден брачен пар беше снимен како се расправаат на тераса, за да биде работата уште побизарна, жената очигледно го нападнала и го удрила својот маж, а моментот на ескалација се случил токму кога оградата на терасата попуштила и кога двајцата паднале од неа на тротоар пред зградата.

Видеото направи многу луѓе да се смеат низ целиот свет и стана вирално на Интернет. Се‘ уште не е познат степенот на повредите што ги претрпеле сопружниците по падот.


Фото и Видео: Твитер