Ова е една од причините поради кои се појави коронавирусот!

Ова видео е одличен пример за тоа како ја третираме нашата планета ...

Дали пристапот до придобивките од планетата Земја е на соодветно ниво?

Видео ќе ве натера во ера на карантин и самоизолација и нападот на овој глобален пандемски непријател, да расмислите дали ја третираме природата на добар начин.

Погледнете, запрашајте се ...

Во каква состојба се океаните, реките, какво е нивото на загадување на воздухот, какви се  поплавите, пожарите, што е со планините, топењето на глечерите ... Запрашајте се токму во секојдневното „лудило“ и одговорете си на овие „небитни“ прашања...

„Животот ни го враќа она што им го даваме на другите“.

Па, дали природата ни праќа исто што сме и дале, ништо повеќе и ништо помалку? Одговорот останува на вас ...