Пет години сум со жена ми и спијам со нејзината сестра, на свадбата бевме интимни: Маж е во дилема која да ја одбере

Со сопругата заедно се пет години и имаат тригодишна ќерка и четири години спие со сестрата на неговата сопруга, раскажува маж од Британија и ги зачуди сите оние кои што ја прочитаа неговата приказна.

„Се започна еднаш кога пиевме премногу. Жена ми заспа, па и помогнавме да легне и отворивме друго шише. Ја сакам сопругата, но нејзината сестра е нешто сосема друго, облини, секси и дрска. Ми се допаѓа“, продолжил тој, откривајќи дека таа вечер се бакнале и имале интимна врска која била „неверојатна“.

Во следните месеци уште неколку пати биле интимни, размислувал да се разведе и да започне врска со сестрата на сопругата. Но, неговата сопруга останала бремена, па одлучиле да се венчаат.

Потоа и рекол на сестрата на неговата сопруга дека треба да ја прекинат аферата, но како што додал, не можеле да ја контролираат својата страст. Тие биле интимни дури и на денот на неговата венчавка.

„Мојата сопруга беше во шестиот месец од бременоста кога се венчавме, а потоа повторно спиев со нејзината сестра. Таа сега е повторно бремена и не знам што да правам, бидејќи не можам да ја прекинам аферата, а ја сакам мојата сопруга“, напишал тој во писмото до терапевтот на „Сан“, Дејдре Сандерс, која му одговорил:

„Сте успеале со години да ја криеше врската, но еден ден неизбежно нешто ќе тргне наопаку и толку многу луѓе ќе бидат несреќни, ти, твојата жена, твоите деца, вашуте семејства, дури и твојата љубовница. Кажете ѝ на љубовницата дека мора да престанете веднаш, заради сите вас. Бидете љубезни, но и одлучни. Потоа фокусирајте се на бракот и децата, тие го заслужуваат најдоброто од тебе“, го советувал терапевтот.

Оние кои ја прочитале неговата исповед прашуваат дека и советот е шокантен, зарем воопшто треба да се биде во брак со маж кој спиел со ваѓата сестра?

Фото: www.freepik.com
Извор: zena.blic.rs