Поради коронавирусот, овој фризер стана хит на интернет

Поради коронавирусот, паника се разви во светот во последните неколку недели, но Интернетот е полн со пандемии. 

А, еден кувајтски фризер отиде толку далеку со неговиот страв (можеби и претерано се шегува) што видеото од неговиот салон е гледано 10 милиони пати во рок од неколку дена. Оригиалното видео по се изгледа е тргнато, но го има во разни верзии.

Дечкото снимил клипинг на клиент користејќи машини и четки со продолжетоци, и со оглед на бизарноста на изумот, не можеме да кажеме дека не работи добро.

Видеото е масовно споделено на Фејсбук и досега го споделиле повеќе од 160.000 луѓе.