Посвоија мачка, а потоа открија нешто неверојатно за неа (видео)

Софистицирано суштество.

Двојка од Бразил посвои мачка, но тие сигурно не очекуваа да имаат многу софистицирани манири кога станува збор за користење на тоалетот.

Мачката, која ја опишуваат како срамежлива, веднаш започнала со користење на тоалетот за итна употреба. И кога тоа го прави, бара приватност!

Не е толку ретко, мачките можат да бидат обучени да го користат тоалетот, но сигурно не е вообичаено да се очекува од посвоено маче, зарем не?