ПроКредит Банка Ви посакува добредојде во новата зона 24/7 во трговскиот центар Палма Мол во Тетово

ПроКредит Банка повторно докажа дека е чекор пред другите кога станува збор за воведување на светските трендови во банкарскиот сектор на домашниот пазар и олеснување на банкарската услуга за нашите клиенти.

ПроКредит Банка уште во 2015 година започна со целосна автоматизација и дигиталзиација на банкасрката услуга. Зоната 24/7 во трговскиот центар Палма мол е 10та по ред целосно дигитализирана експозитура.

     

Зоните 24/7 се Опремена е со најсовремени банкомати, во кои, во било кој дел од денот можете да подигнувате или да внесувате готовина, денари и евра, уплата на ковацини, без сортирање на кованиците по апоени, уплата на дневен промет на банкомат или во сеф за дневен промет. 

Зоните 24/7 нудат безбедност и приватност во вршење на трансакциите на клиенти.Во зоните се влегува со картичка на банката, и истите се мониторирани 24/7 од безбедносен мониторинг центар.

ПР објава