Се сомневате дека сопругата има афера: Ова се првите 4 знаци

Ако порано сте живееле мирно и среќно со сопругата, но сега сметате дека нешто не е како порано, тогаш причината може да биде друг маж.

Редовно доцно доаѓање дома после работа - ако вашата сопруга редовно доцна доаѓа дома после работа, голема е веројатноста дека некој редовно ја задржува, мала е веројатноста дека секогаш заглавува на работа. Ако таа не ве лаже, очекувајте нејзините примања наскоро да пораснат.

Не го остава својот телефон - ако порано имавте целосен пристап до телефонт на својата сопруга, а сега одеднаш таа ви забранила да го земате, или понекогаш да го разгледате, веројатно има нешто кое не сака да го прочитате. Вашата сопруга можеби не е премногу паметна за да остави траги на неверство во нејзиниот телефон, но има и случаи кога би можеле да бидат фатени на дело.

Веќе не се лути - ако, вашата сопруга до неодамна ви „досадуваше“ за да завршите некоја обврска по дома интензивно, како на пример, да направите куќичка за миленичето, да ја искосите ттревата, да го поправите расипаниот плакар или слични домашни обврски, а наеднаш тоа веќе не и е толку многу важно, тогаш, тоа значи дека друг ги пополнува нејзините емотивни недостатоци.

Сигурно другиот и прави емоционални јадови, кои ја расеуваат и нема да ја забележи вашата неактивност.

Промена на долна облека - До неодамна, вашата сопруга не се грижеше дали да носи градник за доење или да ги бричи нозете затоа што имаше долги панталони…. Па, за ваша среќа или несреќа, таа веќе се грижи за овие работи. Веројатно тоа не го прави за вас, но надежта за невиност останува сè додека не се докаже поинаку.