Шварценегер во изолација поради коронавирусот со пони и магаре: „Останете дома, слушајте експерти, а не морони“

Како што е познато, пандемијата на коронавирусот го зафати целиот свет. Властите од државите ги повикуваат луѓето, особено постарите, да останат дома подолго.

Познатиот актер Арнолд Шварценегер се приклучи на ова.

Терминаторот одлучи да остане дома, во самоизолација, да се заштити од коронавирусот.

Нему друштво (ајде да го наречеме, куќен карантин)му прават неговите миленичиња, и тоапони и магаре.

- Останете дома колку што е можно повеќе. Слушајте ги експертите, игнорирајте ги мороните. Ќе го поминеме севоова заедно - напиша Арнолд Шварценегер.

Тој нагласи дека особено постарите луѓе не треба да излегуваат надвор, а тој ги храни своите миленици со моркови и ги гушкаше.

View this post on Instagram

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on