Стил

Фројд со една реченица кажал сѐ

Зигмунд Фројд, најпознатиот психијатар и татко на психоанализата ни остави генијални мудрости и изреки за сите времиња. Меѓу нив е и лекцијата која секој треба да ја запамети - Како да препознаете глупави луѓе?