Технологија

Лајкамобајл лансираше 4G LTE услуги

Лајкамобајл, најголемиот интернационален мобилен виртуелен мрежен оператор, денеска го објави лансирањето на 4G LTE податочни услуги во земјава преку мрежниот оператор оне.Вип, член на А1 Телеком Австрија Групацијата како регионален партнер.

(ФОТО) Паметен и практичен: Првиот куфер за летување во вселената

Како дел од прославата за годишнината од слетувањето на месечината, компанијата „Horizn Studios“ која е специјализирана за паметен багаж и премиум аксесоари за патувања, го претстави својот нов куфер, дизајниран за патување во вселената..

Последната шанса за учество на наградниот конкурс за мобилна фотографија Huawei InFocus и за освојување награда од десет илјади евра

Крајниот рок за пријавување фотографии и видеа на Регионалниот натпревар Huawei InFocus Awards 2019 за мобилна фотографија и видеографија е деновиве.

Galaxy Watch Active2: Дизајниран за балансирање на велнес-можностите со подобрено вмрежување

Најновиот паметен часовник ја зголемува можноста за персонализирање на добросостојбата на повисоко ниво, овозможувајќи поголема флексибилност од било кога досега со помош на LTE технологијата за поврзување

Фотографот Кристијан Даулинг: „Снимање од далеку и во темница не е лесно, но сепак дава слика што се истакнува и освојува награди“

Летото е најдобро време за долго патување и уживање во работи кои ги менуваат животите кои се вообичаено ограничени со вашиот деловен простор.