УРНЕБЕСНО: Шеги на сметка на коронавирусот

Иако не е до смеење за ваква ситуација, сепак ви нудиме еден линк кој ако ништо повеќе, ќе ве насмее со солзи.

Еве го линкот:

http://www.koronaprevencija.com/?fbclid=IwAR3oEMrToF6sRhXhnR8NNL6dTRMMijk3CmAjkE1rqba9muASJWOTMxaYy6M