Видео кое менува сѐ! Дали ова е конечен доказ дека ТИЕ постојат?

Некои луѓе веруваат во духови. Други веруваат во вонземјани. Човекот Даг верува во Бигфут и тој тврди дека имал средба со монструозното суштество во шумата.

Во шумата се појави суштество. Љубителот на Бигфут, Даг објасни на видеото дека бил надвор, поточно во шума, кога го слушнал звукот на тропање. Отпрвин го отфрли мислејќи дека се дрвосечачи.

„Фрлени се малку дрва“, рече тој. Тој вели дека неговото куче почнало да го брка тоа дрво.

Кога погледнал кој го фрлил, видел џин, како мајмун. Бев исплашен „како школско дете“, рекол. „Само нервозен, пулс. Беше лудо“.

Возбуден го извадил телефонот и почнал да снима. Тој, исто така, успеал да направи неколку фотографии од како што тврди дека Бигфут седи.

На прашањето од каде знаел дека не фотографирал мечка, тој рекол: „Мечките не фрлаат камења“.

Снимките не беа јасни. Но, се покажа дека нешто се движи од другата страна на дрвјата.

Научниците тврдат дека нема докази дека Бигфут постои, а многумина го сметаат за мит.

Видеата на Бигфут често се заматени поради различни фактори, вклучително и потенцијални измами за замаглување, неквалитетна опрема за камера што ја користат сведоците, предизвикувачки услови на околината, ограничена технологија и импулсивната природа на снимање неочекувани глетки. Недостатокот на јасни докази во видеата на Бигфут го зголемува скептицизмот за постоењето на суштеството, бидејќи се очекуваат појасни снимки во ерата на напредната технологија на камерата.

Видеото е прегледано речиси два милиони пати, а некои коментираат:

- Мора да им оддадете заслуга на сите Бигфут  што беа снимени...сите се одлични во избегнувањето навистина добри блиски кадри...!!!

- Никогаш не сум видел голема нога, но верувам дека постојат..

- Дечко длабоко во шумата: „Тоа е BigFootБигфут ! Професорот во неговата канцеларија: „Тие не постојат“.

- Ми се допаѓа што секогаш се фановите на големата нога или обожавателите на големата нога. Никогаш не е само обичниот човек кој ги гледа овие праисториски суштества.

- Нејасно е, нефокусирано и матно. Дефинитивно карактеристиките на ВИСТИНСКИ Бигфут

ВИСТИНА ИЛИ ЛАГА? Одете надолу за видеото и проценете сами што би можело да биде.