Видео од девојка од регионот ги запали социјалните мрежи: „Значи, тоа е Гара“

Песната „Вакцина“ од групата Гоци стана вистински балкански хит и досега се снимени безброј видеа на оваа тема, една од нив е песната „Вакцина“ на Дац и Александар и песната „Ковид и Секс“ на пејачката сања Барби, но една анонимна дама се преправа дека станува заштитен знак и синоним на песната од групата Гоци. Имено, на една забава, таа толку многу падна во занес, што започна да се врти, ползи и да игра повеќе од заводливо на подот.

Откако се појави на социјалните мрежи, снимката стана вирална за многу кратко време, благодарение на анонимната девојка која е повеќе од опуштена за време на песната. Имено, дали поради атмосферата или поради некоја чаша повеќе, таа најпрво започна да го крева здолништето на подиумот, а после тоа почна да ползи.

Но, „танцот“ не заврши тука, бидејќи во еден момент, девојчето легна на грб и почна да мавта со нозете додека здолништето паѓаше до нејзината половина, откривајќи повеќе отколку што веројатно сакала.

Под видеото на социјалните мрежи, корисниците беа поделени. Имено, додека за некои ваквиот начин на однесување беше смешен, други напишаа дека пријателите на девојчето требало да реагираат и да ја спречат да се посрамоти, наместо да ги вадат мобилните телефони за да ја снимаат. 


Фото и Видео: Твитер