Заработува пари на најодвратниот начин: Ѕвездата на OnlyFans ја продава најголемата гадост од своето тело - ќе ви се гади од живот!

Заработува пари на најодвратниот начин: Ѕвездата на OnlyFans ја продава најголемата гадост од своето тело - ќе ви се гади од живот!

А бидејќи разголените фотографии не се доволни, порно ѕвездите смислија поинаков начин да заработат пари. Некои од овие работи ја згрозија јавноста и сосема со право! Кика, ѕвездата ан OnlyFans апсолутно ја шокирала својата пријателка кога и подарила тегла со нејзиниот мирис, т.е. гас. Таа тоа го нарече „Мириси и работи“.

И тоа не е се‘ што продава, таа со задоволство ќе ја подари водата во која се капела. Интересно е што ваквите работи чинат околу 20 долари. Сепак, еден од првите примероци што ги подари и припадна на нејзината пријателка и модел Џејд Расиф. Таа има 500.000 следбеници на Инстаграм и пред нив го отвори подарокот што го доби од Кика.

Жената била целосно шокирана кога видела што добила. Таа веднаш го осуди подарокот со натпис:

„Луѓето кои го купуваат ова се луди“. Продажбата на тегла со гас, ги збуни пријателите на Кика и луѓето околу неа. Луѓето коментираа:


- Се надевам дека твојот пријател не е доволно луд да ти ја купи таа вода. Да се ​​надеваме дека нема да сретнеме некој што го купил – напишал еден корисник на интернет.

Другите главно се согласуваат, а мнозинството истакна дека ова е одвратно, и дека не разбираат кој би сакал да го купи ова, пишува „Дејли стар“.


Фото: Фејсбук