Често гледате исти бореви? Ангелите чувари ви праќаат пораки според спиритуалистите

Дали ве следат скоро секогаш исти броеви? Илисекогаш се будите истовремено? Секој ден кога гледате на часовникот бројките покажуваат 15:15? Иако можеби не сте обратување  внимание, спиритуалистите велат дека така се обраќаат ангелите. Не е чиста случајност, тие веруваат, ова се пораки испратени до нас од оние што се грижат за нас и кога не сме свесни за тоа.

Секој има свој ангел чувар кој не придружува на нашето животно патување, користејќи различни техники за да се обиде и да комуницира со своите штитеници. Една од тие „техники“ е броеви кои носат скриени пораки, преку кои можеме да научиме многу за себе.

Ангелите не комуницираат со зборови, користат нумерички низи кои се поврзани со специфични енергетски фреквенции и секој од нив крие мудрост што треба да ја знаат и да ги применуваат во животот оние на кои им се обраќаат. Користејќи ги нумерираните низи, тие ги активираат кодовите што се потребни за да расте вашата душа.

Ова се некои од ангелските броеви и пораки што ги носат:

1- Ако забележите број еден во текот на денот, треба да знаете дека овој број е поврзан со независност и слобода. Така, вашиот ангел чувар ви кажува дека сега е совршено време да започнете и можеби конечно да го направите тој чекор кон промени за кои можеби не мислите дека сте подготвени.

2 - Двојката ја носи пораката дека во некој сегмент од вашиот живот има забуна. Можеби треба да соработувате подобро и да им помагате на другите или да прифатите помош што ви е понудена. Време е да направите чекор назад и да размислите како можете да ги надминете пречките што ве одржуваат во тек, без разлика дали станува збор за работа, љубов или пријателства.

 111 - Кога овие бројки доаѓаат во серија, треба да знаете дека вашиот ангел размислува интензивно за вас. Ова значи дека сега сте во период од животот каде што треба да забавите и да си дозволите да одморите и по долго време уживајте во работите што ве опуштаат и ве воодушевуваат. Немојте да бидете премногу строгикон себе, малку размазете се.

222 - Оваа серија на броеви ја користат ангелите за да нè потсетат дека сите сме кревки човечки суштества, за да понекогаш излеземе од патот, да скокнеме од рутата и дека сега треба да се преземат некои чекори за да ги вратиме нашите животи во рамнотежа. Рамнотежата е она на што треба да работите сега - без разлика дали тоа е рамнотежа работа-живот или биланс на работа-живот и хоби што можеби сте ги запоставиле заради обврските.

333 - Овој број се појавува кога правите сè како што треба. Тоа е знак дека ангелите сакаат да ве потсетат дека сте на вистинскиот пат, но исто така и дека сте многу помоќни отколку што мислите дека сте.