Дали некогаш сте виделе како се краде кредитна картичка и пин? Овој човек го снимил тоа како се прави на бензинска пумпа

Процесот е всушност бизарно едноставен, а она што е подобро, може лесно да го откриете ако се вложи малку труд.

Сигурени сме дека сте слушнале за некој да му ја украле, или уште полошо, да ви ја украле кредитната картичка и PIN-от, но можеби не сте знаеле како е направено тоа.

Не, никој нема да гледа зад вас во банкомат и да ве ограби на неколку метри, крадците денес се малку пософистицирани и имаат опрема која прави се за нив.

Како изгледа е снимено од Твитер на бензинска пумпа...

Погледнете: