КАКОВ СРЕЌНИК: Копаше во својот двор и наиде на најневеројатното откритие

Обично се вели дека треба да пробате нешто пред да купите, но кога станува збор за нови куќи, тоа воопшто не е опција - и многу нови сопственици беа дочекани со непријатно изненадување како резултат.

Понекогаш, тие мали изненадувања можат да бидат одлични. Барем така се случи со овој човек! Кога ги погледна архитектонските планови на неговата нова куќа, откри дека нешто се крие под неговиот имот, нешто големо. Тој ја зграпчи лопата и почна да копа.

Кога го удрил во метал, знаел дека пронашол нешто. Вистинско тајно место за криење во неговиот двор, огромно. Куќата е изградена во 60-тите години, а плановите за засолниште беа доставени заедно со плановите за куќата. Се прашувал што ќе најде внатре?