Кралот на Инстаграм: За мажите само љубоморни жени

Популарниот Инстаграмџија и милионер објасни зошто е секогаш опкружен со жени ...

Ден Близаријан е крал на Инстаграм со причина, бидејќи неговите објавувања секој ден добиваат милиони прегледи. Овој човек го направи своето богатство играјќи покер професионално на поголемите натпреварувања и поради неговиот талент во оваа игра тој беше во можност да обезбеди прилично луксузен и удобен живот. Неговата популарност на Инстаграм порасна многу брзо, бидејќи Ден ги вчитува своите профили слики на убави голи жени, моќно огнено оружје, раскошно живеење, но и слики на луксузни и уникатни возила што не можат да се видат на улица.

Иако има неверојатно богатство и живот на кој можеме само да сонуваме, Дан често сака да зборува за тоа како неговиот живот е делумно проклетство, и како резултат на огромно богатство, тој не може да ужива во нормални и едноставни работи како што се обичните луѓе. Тој објасни дека парите не можат да донесат среќа и дека среќата може да се најде само со помош на семејството и вистинските пријатели, и овој пат одлучи да се пофали во темата заљубовта.

Дан е познат по тоа што има огромен број жени во своето присуство и е еден од најпосакуваните ергени. Сепак, тој објасни зошто не сака да се „смири“ и зошто поминал време со стотици жени.

„Жените се најранливи кога се љубоморни и тоа го користам. Кога сте со една жена и потоа го свртите вниманието кон друга, оваа првата ќе полуди. Едноставно е женска психологија. Таа љубоморна жена тогаш ќе стори сé за да ви го врати вниманието и љубовта, и ако го сторите тоа, истото ќе се случи и со другата. Овој систем го применувам само на многу жени. Тие се обидуваат да ме задоволат и да се натпреваруваат едни со други, што е одлично за мене, а тоа само го прави мојот живот подобар. Секако, славата и парите играат голема улога и веројатно повеќето од нив не би биле со мене, но ситуацијата е таква и јас ја користам. Што се однесува до бракот, јас не сум маж за тоа, но разбирам луѓе кои сакаат да стапат во брак и кои сакаат деца. Можеби ќе го сакам еден ден, но денес едноставно не сум човек за тоа “.

Дeн исто така објасни дека мажите се како животни и создадени да имаат секс со повеќе жени, а не само со една. "Во природата, ова е јасно, мажјакот алфа ги добива сите женки и се дружи со нив за да го создаде најдоброто потомство. Сите животни го прават тоа и тоа е природна појава. Во тоа лежи другата причина зошто сакам да бидам со многу жени".

Тој исто така призна дека е зависник од секс и не може да биде задоволен од тоа да биде само со една жена, па затоа ја третираше неговата завист и ги задоволи неговите сексуални потреби со помош на голем број жени.