Направени во вистинскиот момент: 10 фотографии кои станаа хит

Можеби сте најдобриот фотограф во светот, но понекогаш за добра фотографија е доволно да се биде на вистинското место во вистинско време, пишува Bright Side и сподели галерија со фотографии од социјалните мрежи кои станаа хит затоа што се направени во вистинското време.


1. Перспектива


2. Жаба


3. Совршен одраз


4. Клуч за виолина


5. Сонцето


6. Сенка


7. Молња удира виножито


8. Изгледа дека лета


9. Оптичка илузија


10. Мачка која се чини дека има добра идеја