,

Наскоро: Скопје добива најнов и најсовремен салон за мебел од домашно производство

На 14ти јуни Скопје добива најнов и најсовремен салон за мебел од домашно производство. 

Компанијата Специјал Градба, која 15тина години е присутна во градежништвото, ја прошири својата дејност во производството на мебел. Оваа одлука се темели на потребата и барањата на сопствениците на станбен простор создаден од Специјал Градба кои се обраќаа до нас во потрага по убаво дизајниран и квалитетно создаден мебел по мерка за нивните нови домови.

КМ МАЗАР е нашиот нов бренд кој веднаш ќе го препознаете по ексклузивните тапацирани кревети, италијански душеци создадени под наш бренд, гардероберите кои ќе бидат наш заштитен знак. Секое парче мебел ќе биде создаден по ваша мерка и ваша желба.

Новата инвестиција од 3200м2 во која е сместено модерно производство со најсовремен машински парк комплетно од реномираниот австриски бренд ФЕЛДЕР е тука да создава убави простори за вас. На истата локација се наоѓа и салонот за мебел од 1500м2 каде ќе бидат претставени парчињата мебел креирани од македонски архитекти, изработени со врвни материјали и секоја желба и идеја на клиентите ќе биде лесно вклоплива во дизајнот на мебелот кој клиентот го посакува и замислува.


Откако започнавме да создаваме објекти кои оставаат белег на Скопје, продолжуваме со создавање на убави простори во кои секој ќе се чувствува убаво и удобно во парче мебел создадено во Скопје.

Брендот КМ МАЗАР ќе биде ваш комплетен партнер во создавањето на вашиот сон за поубав и поудобен дом.


Повелете посетете го нашиот салон на улица Бутелска број 11 во Скопје.


*Пр објава